Fotat.

Jag och syrran tänkte gå ut och fota en stund innan maten, hade väntat på henne i typ en halv timme, men när vi kommer ut börjar det regna precis då! 
Blöö, men vi sprang till något bra ställe där det är bra att fota, så tog hon några bilder på mig, alla blev nästan dåliga. Kanske en som vart bra på mig. 
 

Shopping dag!

Åkte in till stan idag vid halv tolv med John. För hade lite saker som jag behövde men köpte bara två saker, för man måste ju spara lite också.. ;)
Köpte Maybellines nya mascara Big Eyes tror jag den hette, men i alla fall behövde en till mascara, den kostade 129 kr på Åhlens. 
Behövde också ett par träningstights, som jag ska ha på fysen och när jag springer och på idrotten kanske..?
De köpte jag på H&M och dom kostade 179 kr.
 
Vi kom hem runt fyra något sånt, och vid klockan 18 skulle vi få gäster som fortfarande är kvar. 
Har också fått så ont i halsen vet inte varför hade det hela dagen igår och gör ondare idag, har te, tagit alvedon haha vet inte om det skulle hjälpt men testade och se om det skulle hjälpa, men det gjorde den inte! :(
 
Till lunch tog vi en frappino och en morotsmuffin! ;)
 

Imorgon ska jag, mamma och Anki kanske åka ut och rida! Det är så kul! så hoppas verkligen att vi gör det!
Förra gången vi gjorde det tog jag Aragon, som var sååå seeeg, han ville knappast trava. Men på hemmot vägen så fick han några galoppsteg, har säkert skrivit om det i ett annat inlägg! 
 
Men hoppas ni har det bra, puss!

Tisdag!

Ska snart sova men kom på att jag måste blogga ett inlägg först!
Hat inte bloggat sen lägret började.
Men lägret var jätte kul! Hade tre ispass och ett fyspass per dag om jag inte skrev det i de andra inlägget, men sedan har det inte hänt så mycket. Bara varit i skolan, inte fått så mycket läxor än! Skönt!
Fick en spanska läxa idag bara för att vi inte kunde ha spanska lektionen och du skulle vi slutat 16 så det var bra! :)