My Saturday!

Först hade jag träning 9-10, sedan åkte jag hem och fixa mig för Selma och jag skulle in till Stan. 
Vi gick först runt lite på julmarkanden på Sergel, där köpte vi karamelliserade äpplen som jag har velat smaka jätte länge! De var goda men inte världens godaste, mitt var ganska hårt, men det är ju karamelliserat. 
Köpte en julklapp till mamma och en födelsedagspresent till Michelle. Är helt pank nu haha, nej men måste spara nu. 
Vi var hemma vid tre, då åkte vi till Maxi och köpte massa gott till kvällen, Selma och Michelle hade en liten tjejkväll. Ska också sova över här till imorgon. Imorgon är det första december! :))
 

Fredag imorgon! :D

Imorgon är det redan fredag igen! Veckan har gått ganska snabbt ändå. Har nyss skrivit klart min novell som vi håller på med i svenskan. Höll nästan bara på med den hela kvällen. Imorgon är det skola som vanligt, men slutar 13, älskar fredagar! 
Senare ska jag också följa med en kompis till frisören. Inte så mycket mer, umgås med kompisar. 
Men på lördagen har jag träning först på morgonen och efter det ska jag och Selma in till stan en snabbis, ska köpa de sista presenterna till Michelle som fyllt år! ;)
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, ska försöka somna tidigare än vad jag brukar i alla fall. Ska kolla på ett avsnitt innan också! Godnatt.
 

Pluggar

Är hemma hos John nu för vi skulle göra läxor tillsammans, har vääääldigt mycket att göra nu den här veckan och nästa vecka, För om 2 veckor sätts betygen.. Idag efter skolan åkte jag och Michelle en stund till stan för att hitta något till Selma som nyss fyllt år! Sedan köpte jag också en julklapp som jag inte säger vad det är eller till vem än! ;)
Men ska in till stan igen innan lördag och köpa en till födelsedags present! :) Nu måste jag plugga det sista idag!