Del 2

Kände att det inlägget under blev väldigt långt med ganska många bilder.  Men tänkte i alla fall fortsätta och skriva mer kortfattat.
 
På nyår var vi med vänner och det var kul, finns inte så mycket om säga om det. Hoppas bara på att 2015 blir ännu bättre! 2014 har hittils varit det bästa året.
 
Sedan har jag varit på bio två gånger efter jul, först var jag på Hunger Games och sedan Sune haha ;) Hunger Games var bra och sune var helt okej! ;) Nu orkar inte jag skriva mer, men ska försöka att börja blogga mer nu, när jag har något att skriva om.
 

Vad jag gjort senaste månaden, del 1

Det jag har gjort väldigt mycket är att shoppa, åkte in till stan flera gånger eftersom att köpa alla julklappar som behövdes. Har åkt in med lite olika vänner, så har varit jätte roligt varje gång.
 
 
På lucia som var på en lördag, hade min konståkningsklubb en lucia uppvisning, så först åkte vi ett luciatåg och efter åkte alla grupper ett varsitt program. Så de var väl kul ;) Vi fick också reda på showen som vi kommer att ha i mars och det blev Frost! tänkte att det faktiskt skulle bli den :)
 
 
Sedan den 18 december fick vi jullov! så skönt och behövande, haha. Sen den 24 december var det ju julafton! ;) som jag inte heller har skrivit eller lagt ut någon bild här på bloggen om. Men det var jätte mysigt och kul, vi åt god mat, umgicks och gav fina julklappar. Blev jätte nöjd över alla mina och är väldigt tacksam! :)
 
 
 
Sedan den 27 december åkte jag och Anki till mormor och sov över där två nätter. Alltid lika kul att få träffa sin mormor och umgås! :) 
 

Tiden går fort..

Jag märkte nu att det var lite mer än en månad sedan jag bloggade.. Tiden går så himla snabbt nu, det är liksom redan 2015! 
och har inte direkt haft någon lust att blogga, känner att min blogg är väldigt tråkig haha. Men det har ju hänt lite saker medans jag inte har bloggat. 
 
Jag lämnade in min data under jullovet för att det var något med batteriet, så det är också en anledning till att jag inte har bloggat. Gillar inte heller så mycket blogg.se appen. Men tänkte skriva om några saker som jag gjort och så, i ett annat inlägg.